Tutustu asiakaskohteisiin

Kalajoen yrityspalvelukeskus

kalajoen_yrityspalvelukeskuksen_sisustussuunnittelu.jpg

"Pidimme lähtökohtana yrityspalvelukeskuksen uusien tilojen suunnittelussa kolmea asiaa; tilojen toimivuus, viihtyisyys ja hyvä valaistus. Kerroimme tarpeemme ja sisustussuunnittelijat osasivat lähtökeskustelun pohjalta tuoda meille ideoita toimivasta toteutuksesta. Myös tilojen viihtyisyys on koettu onnistuneeksi sekä oman henkilöstön että asiakkaiden näkökulmasta."

Miia Himanka / Kalajoen yrityspalvelukeskus

Tutustu sisustuskohteeseen kuvagalleriassa >>


Koti aikuiseen makuun

kodin_sisustus5.jpg

Pari vuotta sitten meillä lähti viimeinen lapsi maailmalle ja oli aika päivittää kodin sisustus kahden aikuisen tarpeita ja mieltymyksiä vastaavaksi. Sekä minulla, että miehelläni, oli jo hyvin selkeä kuva siitä mistä pidimme ja mitä halusimme. Omia ideoitakin oli ihan riittämiin, mutta miten luoda hyvä, selkeä kokonaisuus kaikista ajatuksista. Onneksi siinä kohdassa ymmärsimme pyytää ammattilaisia apuun.

Ensimmäisellä kerralla talon katselun jälkeen Tiina ja Maija istahtivat keittiön pöydän ääreen kuuntelemaan innostuneita toiveita ja ideoita sekä toivat mukanaan tietoa ja uusia näkökulmia. Omat ajatuksemme saivat tilaa, mutta kehittyivät myös uusille urille.

Hämmästys oli melkoinen kun Tiina ja Maija seuraavalla kerralla esittelivät muutaman  tapetti- ja  kaakelimallin. Totesimme mieheni kanssa yhdessä, että juuri nämä me haluamme, mutta emme olisi osanneet itse laajasta valikoimasta niitä valita. Tapettikirjoja ei kannattanut enää selata, sillä mieluisempia ei olisi löytynyt.

Suunnittelun aikana pohdittiin myös katon ja lattiapintojen väritystä, sekä tietenkin valaistusta. Myös huonekalujen ja verhojen valintaan saimme hyviä vinkkejä. Rankan remontin keskellä oli hyvä saada ulkopuolista näkemystä ja ohjeita, kun oma pää tuntui tyhjältä.

Remontin viimein valmistuessa talo näytti omalta ja tuntui kodilta. Ilman apua, näin harmoonista ja onnistunutta kokonaisuutta emme olisi saaneet aikaiseksi. Kiitos!

Marjut

Tutustu sisustuskohteeseen kuvagalleriassa >>